TheSoftBay

Siti Saleha

Cinta Paling Agung

Cinta Paling Agung

Cinta Paling Agung 2015 WEB-DL    2015

N/A 95 Min

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

Cinta Paling Agung mengisahkan tentang Khairi (Aaron Aziz) dan Amyza (Siti Saleha) yang telah berkahwin hampir sepuluh tahun dan dikurniakan seorang anak perempuan, Hanna.Namun perkahwinan mereka tidak bahagia dan semakin hari semakin bermasalah. Khairi kemudiannya jatuh cinta dengan seorang wanita bernama Dewi (Zaskya).Kerana Dewi, Khairi sanggup membuat keputusan untuk menceraikan isterinya. Amyza yang terkejut dengan keputusan suaminya itu kemudian membuat keputusan untuk bersetuju.Tetapi dengan syarat setiap pagi Khairi perlu mendukungnya setiap hari selama 30 hari dan Khairi dengan berat hati ...

Langit Cinta

Langit Cinta

Langit Cinta (2016) WEBDL PFT RELEASE    7 Januari 2016

N/A 1 hour 54 Min

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

Langit Cinta: Alif Zulkarnain seorang anak yang patuh pada ibu bapa dan mewarisi perniagaan keluarga. Ketika mahu membangunkan resort di Pulau Perindu, dia jatuh cinta dengan seorang gadis kampung bernama Khadijah. Walaupun hubungan itu ditentang keluarga, namun Alif nekad memperisterikan Khadijah. Dari situ, kehidupan Alif dilanda pelbagai dugaan. Cabaran demi cabaran harus ditempuh oleh dua insan itu.

Mamak Cupcake

Mamak Cupcake

Mamak Cupcake    28 Aug 2014

P13 95 Min

6.3
IMDB: 6.3/10 12 votes

Filem ini berkisar tentang seorang berketurunan mamak dan merupakan anak jati Penang iaitu MJ (Shaheizy Sam) yang amat meminati dalam pembuatan kek cawan. Konflik berlaku apabila ayahnya ingin mewariskan perniagaan keluarganya kepada MJ. Juliana (Siti Saleha) memberikan harapan baru kepada MJ yang hampir berputus asa. Jadi yang mana satu agaknya pilihan yang akan dibuat oleh MJ?

Mamak Cupcake

Mamak Cupcake

Mamak Cupcake    28 Aug 2014

N/A N/AReleased

6.3
IMDB: 6.3/10 12 votes

Filem ini berkisar tentang seorang anak jati Penang berketurunan Mamak iaitu MJ (Shaheizy Sam) yang mempunyai konflik minat dan matlamat hidup yang sangat berbeza di mana MJ amat meminati pembuatan kek cawan atau cupcake. Malangnya, hasrat beliau terhalang kerana terpaksa bertarung hasrat bapanya yang menginginkan beliau untuk mewarisi perniagaan tradisi keluarganya. MJ hampir berputus asa sehinggalah beliau berjumpa dengan seorang gadis iaitu Juliana (Siti Saleha) yang mengembalikan semangat beliau. Jadi, yang mana satukah pilihan MJ? Adakah MJ akan terus meneruskan perjuangan beliau ...

Tak Nak Balik Raya

Tak Nak Balik Raya

Tak Nak Balik Raya    2014

N/A 100 Min

N/A
IMDB: N/A/10 N/A votes

Pengalaman buruk pada raya tahun lalu menyebabkan Omar menjadi fobia mahu pulang dan tidak mahu beraya ke kampung isterinya.